Памер шрыфту
A- A+
Iнтэрвал памiж лiтарамі
Каляровая схема
A A A A
Дадаткова

Харчаванне

Устаноўлена, што навучэнцы, якія атрымліваюць у навучальнай установе гарачае харчаванне, лепш успрымаюць навучальны матэрыял і захоўваюць працаздольнасць да канца вучэбных заняткаў.

У нашым ліцэі працуюць 2 сталовыя, якія знаходзяцца ў двух навучальных карпусах. Асартымент гатовых страў вельмі разнастайны: першыя стравы, гарніры, другія стравы з мяса, рыбы, птушкі, гародніны і садавіны. Ахоп гарачым харчаваннем вучняў, якія навучаюцца на базе 9-ці класаў – 100%.

 

З мэтай кантролю за якасцю ежы ў ліцэі працуе бракеражная камісія. Для навучэнцаў арганізавана накрыццё сталоў з падачай гарачых страў.

Гэтак жа ў ліцэі працуюць 2 буфета, у асартыменце якіх заўсёды прысутнічаюць садавіна, вітамінныя салаты, кісламалочныя прадукты, розныя віды бутэрбродаў, сокі, мінеральная вада, кандытарскія вырабы, а таксама заўсёды свежая выпечка.

 

Специфические санитарно-эпидемиологические требования >>> 

Организация питания >>>

Нормативная база Республики Беларусь, регулирующая вопросы организации питания в учреждении образования >>>

Нормативная база лицея, регулирующая вопросы организации питания учащихся >>>

График питания учащихся на второе полугодие 2019/2020 учебного года

9.25-9.35

Завтрак

11.20-11.40

Обед для учащихся, занимающихся в производственных мастерских 

12.10-12.30

Обед для учащихся, находящихся на теоретическом обучении, 1 смена 

13.15-13.35

Обед для учащихся, на теоретическом обучении 

15.15

Ужин для учащихся, имеющих по расписанию 7 уроков 

16.10

Ужин для учащихся, имеющих по расписанию 8 уроков 

16.30-16.50

Обед для учащихся, занимающихся в производственных мастерских, 2 смена

Культура харчавання

Как и что следует кушать >>> Рациональное питание учащихся >>>
Вода >>> Витамины >>>
Десять заповедей здоровья (Поль Брэгг) >>>

Раздзелы сайта